Ridläger

Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()
2012-08-23 @ 10:30:09
 
 
Bilder från sista kvällen på ridlägret! <3 Jag har tagit alla bilderna!
 

Vad jag längtar tillbaka till ridlägret! Alldeles för mycket, vi hade jätteroligt hela tiden och jag saknar mina stugkompisar, Elin, Elin, Ellinor och Alexandra, Josefin träffar jag ju varje dag, så henne hinner jag inte sakna ;) 
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kram
 

Hästar

Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()
2012-08-22 @ 10:36:50
 
Foto: Jag [Kamera: Nikon D3100] Saga och Pantani
Jag har tagit bilderna själv och vill inte att de används utan mitt tillstånd på t.ex. stallet.se eller andra hemsidor! Om du vill använda mina bilder mejla!
 

Hejsan! 
På sommarlovet var jag och min kompis Josefin på ridläger i tio dagar. Det har varit så roligt och jag hade en liten häst som heter Saga. Finaste hästen i världen! <3 I alla fall så fotade jag lite grann och här kommer två foton på min häst och Josefins häst. Saga är på den övre bilden och Pantani på den undre. 
 
Kram 

Man kan lugnt säga att det är dags för ett inlägg...

Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()
2012-08-21 @ 20:37:24
Hej hopp!

Jag har haft sommarlov, det har kanske märkts, lite i alla fall ;) Men det har varit jätteskönt, men nu är jag väldigt taggad för skolan och förhoppningsvis, det är inte säkert, kommer jag orka titta igenom alla fantastiska bilder från fantastiska ställen jag har varit på. Men som sagt, vi får se! Hoppas att ni har haft ett underbart lov och är lika taggade som jag för... läxor, typ!

Kram
RSS 2.0